Amazon Quiz Answers for 25th July 2020 – Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Amazon Quiz Answers for 25th July 2020 – Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200725clqqny1nzbmk

Details of contest

 

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

 

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

 

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

 

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 

Q1. Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?

Ans – Soorma Bhopali

Q2. Dubbed as the pandemic Test, the first international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?

Ans – West Indies

Q3. What is the name of the re- branded Google Plus for enterprise customers?

Ans – Google Currents

Q4. Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?

Ans – Boeing

Q5. Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?

Ans – UAE

 

 

Amazon Quiz Answers for 24th July 2020 – Win GoPro Hero 8

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200724cl133ilme9r9

Q1. Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver‘?

Ans – Urjit Patel

Q2. Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?

Ans -Royal Society of London

Q3. Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?

Ans – Louis Pasteur

Q4. ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?

Ans – lnstagram

Q5. ISRO is set to launch Amazonia- 1, an earth observation satellite developed by which country?

Ans – Brazil

 

 

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section, play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

___________________________________________________________
Amazon Quiz Answers for 23rd July 2020 – Win Rs.15000 Amazon Pay Balance – 3 Winners

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200723cl22gccqzikc

Q1. Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?

Ans – JIOMEET

Q2. Ofek-16 is a military surveillance satellite launched by which country?

Ans -Israel

Q3. The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?

Ans – e-Waste

Q4. Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of
Ladakh?

Ans – lndian Oil

Q5. Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to repatriate Indian citizens from overseas?

Ans – Samudra Setu

Details of contest

1)Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 

Amazon Quiz Answers for 22nd July 2020 – Win Samsung Galaxy Note 10

Q1. In which Indian state is ’Rewa Solar Power Plant‘, one of the largest single-site solar power plants in India, located?

Ans- Madhya Pradesh

Q2. CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?

Ans-Facebook

Q3. Dharma Chakra Day, celebrated by Buddhists all over the world, commemorates which of the following?

Ans- Buddha’s first sermon

Q4. Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?

Ans- Kanyc West

Q5. Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?

Ans- Amlt Panghal

Details of contest

 

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section, play daily quiz

 

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

 

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest.

Link :- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200722clatsxj7xdys

Tags:- amazonamazon fun zone quiz answers today spinamazon gift card generatoramazon payamazon pay balance free codesamazon pay balance to bankamazon pay balance to paytmamazon pay balance transfer to another accountamazon quizAmazon Quiz Answers for 15th June 2020Amazon Quiz Answers for 15th June 2020 – Win Apple iPhone XRamazon quiz answers todayamazon quiz answers today 10000amazon quiz answers today 2020amazon quiz answers today pick a hobbyamazon quiz answers today spinamazon quiz answers today win 20000amazon quiz todayamazon quiz today answeramazon quiz today s20amazon quiz today special editionamazon wheel of fortune real or fakeamazon wheel of fortune todayamazon wheel of fortune winnerearn amazon pay balance freefree amazon pay balancehow to get amazon pay balance free in telugutodays amazon quiz answerstodays amazon quiz answers for lg monitortodays amazon quiz answers oppo headphonestodays amazon quiz answers Samsung galaxy m31todays amazon quiz answers spin and winWin Apple iPhone XR

pulkit khandelwal: