Amazon Quiz Answers for 1st August 2020 – Win Noise shots wireless headphones

Win Noise shots wireless headphones

Amazon Quiz Answers for 1st August 2020 – Win Noise shots wireless headphones

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200801clmmoln11f91

Q1. Which country recently hosted the third G20 Finance Ministers and Central Bank Governors meeting?

Ans – Saudi Arabia

Q2. Which of these organizations is behind Covaxin- a proposed vaccine for COVlD- 19, which is currently undergoing trials?

Ans – Bharat Biotech

Q3. July 16th 2020 was the 75th anniversary of the Trinity Test. What was the result of the project that included this test?

Ans – First Atomic Bomb

Q4. Which author recently published a new book titled ‘A Song of India’ to mark 70 years of his literary journey?

Ans – Ruskin Bond

Q5. Which Academy Award winner will receive the ‘Tribute Actor Award‘ in the Toronto Film Festival 2020?

Ans – Kate Winslet

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Amazon Daily Quiz- 31st July | Free Sony 1000XM3 Headphones | 1 Winner

Link:- https://www.amazon.in/b/ref=sxts_snpl_1_0_1231256d-79d1-4f5a-817d-04629bfa7d06?node=14351766031&pd_rd_w=1PTDO&pf_rd_p=1231256d-79d1-4f5a-817d-04629bfa7d06&pf_rd_r=BSDM8G2GNJT19WEPN63A&pd_rd_r=209c9e1a-f806-4eec-a5bc-e6f62c0fd821&pd_rd_wg=ByQH1&qid=1596011773&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200731clr96ix0lyo8

Recently we have started posting Amazon Daily Quiz, where you can Get Free Mobiles, Gadgets, Amazon Pay Cash, and other amazing offers. Amazon India has announced Amazon Daily Quiz In Quiz we have to answer the given 5 questions and if you provide all correct answers to the questions then you will be eligible for this Quiz.

  • Amazon Today’s Quiz- Amazon Sony Headphones Quiz
  • Prize Of Today’s Quiz- Free Sony 1000XM3 Headphones
  • Quiz Period 31st July (8:00 AM to 12:00 PM)
  • Number Of Winners- 1
  • Winners List Will Declare On 31st July 2020

Q 1. Which team recently clinched their 34th La Liga title by beating Villarreal 2-1 ?

Ans1 :Real Madrid

Q 2. Which major social media site recently had it’s high profile members targeted in a Bitcoin scam hack?

Ans2 :Twitter

Q 3. Which driver recently achieved his 90th pole position in F1?

Ans3 :Lewis Hamilton

Q 4. According to a recent UN report, which country helped over 270 million people move out of poverty in the last 10 years, the highest?

Ans4 :India

Q 5. Which American singer- songwriter is set to headline the virtual EDM fest ’Tomorrowland Around the World‘?

Ans5 :Katy Perry

Amazon Quiz Answers for 30th July 2020 – Win Rs.50000 Amazon Pay Balance

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200730clw3si32nnsx

Q1. Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?

Ans – MythBusters

Q2. In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

Ans – Best Captain

Q3. 26th July is observed in India , as ______ Vijay Diwas, in commemoration of a famous Indian military triumph.

Ans – Kargil

Q4. In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

Ans – Nikola Tesla

Q5. 38 year old Roshni Nadar is the CEO & Chairperson of which Indian company?

Ans – HCL


Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Amazon Quiz Answers for 28th July 2020 – Win Samsonite Polycarbonate suitcase

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200728clrbw52itbl0

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Q1. A very rare ‘Golden Tabby‘ tiger has recently been spotted in which National Park?

Ans – Kaziranga National Park

Q2. An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?

Ans – Earth and Sun

Q3. The role of Kolkata based IAS off-icer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?

Ans – Shakuntala Devi

Q4. To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her lnstagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?

Ans – Cocktail

Q5. The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 year suspension from European Football tournaments?

Ans – Manchester Clty FC

Amazon Quiz Answers for 27th July 2020 – Win Rs.50000 Amazon Pay Balance

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200727cla6el45z340

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Q1. PM SVAnidhi is a centrally sponsored scheme to help whom?

Ans – Street Vendors

Q2. Sri Lanka recently reported to have eradicated Rubella and which other disease?

Ans – Measles

Q3. Which of these days has been observed on July 11 every year since 1989?

Ans – World Population Day

Q4. Who was the Man of the Match for a 9 wicket match haul in the first Test match between England and West Indies, recently held at Southampton?

Ans – Shannon Gabriel

Q5. The Jenner Institute at the Oxford University is a famous institute that specializes in research of what?

Ans -Vaccines

—————————————————————————————————-

Amazon Quiz Answers for 26th July 2020 – Win Samsung Galaxy Z Flip

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200726clzpkmpayvji

Q1. Which striker has become the first player in the history of La Liga to record 20 goals and 20 assists in a single season?

Ans – Lionel Messi

Q2. A biography written by Tenzin Geyche Tethong would be released in October. With nearly 400 photographs and documents, it is about whom?

Ans – The 14th Dalai Lama

Q3. In the TV series, Friends what is the name of the cafe, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe and Joey frequently visit?

Ans – Central Perk

Q4. Which company recently announced a $10 billion ‘India Digitization Fund‘ to accelerate growth of a digital India?

Ans – Google

Q5. Madeline Swegle recently became the first Black female to perform what role in the US Navy in its 110-year history?

Ans – Fighter Pilot


Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest


Amazon Quiz Answers for 25th July 2020 – Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200725clqqny1nzbmk

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Q1. Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?

Ans – Soorma Bhopali

Q2. Dubbed as the pandemic Test, the first international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?

Ans – West Indies

Q3. What is the name of the re- branded Google Plus for enterprise customers?

Ans – Google Currents

Q4. Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?

Ans – Boeing

Q5. Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?

Ans – UAE

Amazon Quiz Answers for 24th July 2020 – Win GoPro Hero 8

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200724cl133ilme9r9

Q1. Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver‘?

Ans – Urjit Patel

Q2. Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?

Ans -Royal Society of London

Q3. Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?

Ans – Louis Pasteur

Q4. ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?

Ans – lnstagram

Q5. ISRO is set to launch Amazonia- 1, an earth observation satellite developed by which country?

Ans – Brazil

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section, play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

___________________________________________________________

Amazon Quiz Answers for 23rd July 2020 – Win Rs.15000 Amazon Pay Balance – 3 Winners

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200723cl22gccqzikc

Q1. Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?

Ans – JIOMEET

Q2. Ofek-16 is a military surveillance satellite launched by which country?

Ans -Israel

Q3. The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?

Ans – e-Waste

Q4. Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of
Ladakh?

Ans – lndian Oil

Q5. Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to repatriate Indian citizens from overseas?

Ans – Samudra Setu

Details of contest

1)Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest


Amazon Quiz Answers for 22nd July 2020 – Win Samsung Galaxy Note 10

Q1. In which Indian state is ’Rewa Solar Power Plant‘, one of the largest single-site solar power plants in India, located?

Ans- Madhya Pradesh

Q2. CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?

Ans-Facebook

Q3. Dharma Chakra Day, celebrated by Buddhists all over the world, commemorates which of the following?

Ans- Buddha’s first sermon

Q4. Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?

Ans- Kanyc West

Q5. Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?

Ans- Amlt Panghal

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section, play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest.

Link :- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200722clatsxj7xdys

Tags:- amazon, amazon fun zone quiz answers today spin, amazon gift card generator, amazon pay, amazon pay balance free codes, amazon pay balance to bank, amazon pay balance to paytm, amazon pay balance transfer to another account, amazon quiz, Amazon Quiz Answers for 15th June 2020, Amazon Quiz Answers for 15th June 2020 – Win Apple iPhone XR, amazon quiz answers today, amazon quiz answers today 10000, amazon quiz answers today 2020, amazon quiz answers today pick a hobby, amazon quiz answers today spin, amazon quiz answers today win 20000, amazon quiz today, amazon quiz today answer, amazon quiz today s20, amazon quiz today special edition, amazon wheel of fortune real or fake, amazon wheel of fortune today, amazon wheel of fortune winner, earn amazon pay balance free, free amazon pay balance, how to get amazon pay balance free in telugu, todays amazon quiz answers, todays amazon quiz answers for lg monitor, todays amazon quiz answers oppo headphones, todays amazon quiz answers Samsung galaxy m31, todays amazon quiz answers spin and win, Win Apple iPhone XR

pulkit khandelwal: