Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers & Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for 18 September

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 18 September & Win Vouchers (Updated)

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 18 September

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 18 September

Answer 1:- Not Fake

Question 2:- World’s largest desert has virtually no sand

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- US economy contracts more than India in the April-June quarter

Answer 3:- Fake

Question 4:- Jai Shri Ram is written on Facebook more than 200 crore times a day – Mark Zuckerberg

Answer 4:- Fake

Question 5:- Face mask translates your speech into 8 languages

Answer 5:- Not Fake

 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 18 September & Win Super Coins, Vouchers (Updated)

Question 1:- In which of these cities is the Kings XI Punjab team based?

Answer 1:- Mohali

Question 2:- Which IPL team does this English cricketer play for?

Answer 2:- Rajasthan Royals

Question 3:- Which IPL team is being coached by this cricketing legend?

Answer 3:- Kings XI Punjab

Question 4:- Who is the only player from Jammu and Kashmir in IPL 2020?

Answer 4:- Abdul Samad

Question 5:- Released by the BCCI, what is the anthem of IPL 2020?

Answer 5:- Aayenge Hum Wapas

pulkit khandelwal: