Amazon Quiz Today- Answers Of Mi Laptop Quiz

Amazon Quiz Answers for 4th August 2020 - Win Dyson Air Purifier

Amazon Quiz Today- Answers Of Mi Laptop Quiz

Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details

Amazon Today’s Quiz – Amazon Mi Laptop Quiz

Today’s Prize – Free Mi Laptop

Time – 8 AM To 12 PM on 1st September 2020

Number Of Winners – 1

Winners List Will Declare On – 1st September 2020




How To Play This Daily Amazon Quiz ?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store




2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account




3. Now Just Go To The Homepage & Search For The Word “Quiz”




4. Next Page You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner Like This :




5. Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes Page




6. There Will Be “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes”




7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below




8. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.




Amazon Quiz Today Answers Daily

Amazon Quiz Today Answers | 1st September 2020 | Win Mi Laptop

Question 1) Recently satellite analysis, showed oil spill leaking into Blue Bay Marine Park. In which country is it located?


Answer 1 is : Mauritius

Question 2) Which organisation is behind ‘Mukti Caravan’, an initiative to mobilize people against child trafficking?


Answer 2 is : Bachpan Bachao Andolan

Question 3) Which institute has helped scientists at ISRO come up with a novel way to make space bricks on the lunar surface using lunar soil?

Answer 3 is : IISC

Question 4) Which Indian currently serves as the Chief Scientist at the World Health Organization since March 2019?


Answer 4 is : Soumya Swaminathan

Question 5) The newly unveiled logo of Jharkhand government accommodated which flower of bright red colour?


Answer 5 is : Palash

Amazon Quiz Answers for 31st Aug’20 – Win 50k Amazon Pay Balance: 1winner

1) The Union Ministry of Tourism organised a themed webinar titled ‘Cellular Jail: Letters, Memoirs & Memories’. Where is Cellular Jail?
Ans : Andaman and Nicobar Island

2) 13th August is marked every year to celebrate what feature common to Leonardo Da Vinci, Amitabh Bachchan and Lewis Carroll?
Ans : Left Handed

3) Which Indian organisation recently organised an ‘online patriotic film festival’?
Ans : NFDC

4) After whom did ISRO recently name a crater on Moon, discovered by Chandrayaan-2?
Ans : Vikram Sarabhai

5) Work on India’s first underwater metro train project is going on in which city?
Ans : Kolkata

DETAILS:

  • Click on funzonein app meny & play daily quiz.
  • Valid from 8:00hrs – 12:00hrs.
  • All correct answers mandatory.
  • Prize winner will be contacted by email/sms.

Amazon Quiz Ans : 7th Aug’2020 | Win Fossil Explorist Watch |

Link:- https://www.amazon.in/b/ref=as_li_ss_tl?node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200807clmx61c26h90

1) The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?
Ans : Nawazuddin Siddiqui

2)Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?
Ans : Indian Ocean

3)The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?
Ans : Gujrat

4)Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?
Ans : One Plus Nord

5)Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?
Ans : Madhya Pradesh

Amazon Quiz Answers for 4th August 2020 – Win Dyson Air Purifier

Q1. Who recently became the second-fastest all-rounder to reach the Test double of 4000 runs and 150 wickets?

Ans – Ben Stokes

Q2. Rose Christiane Raponda became the first female prime minister of which country in July 2020?

Ans – Gabon

Q3. Lourdes Roman Catholic shrine, which organised world’s first e- pilgrimage, is located in which country?

Ans – France

Q4. Which country has recently started resettling Rohingya refugees on a floating island named ’Bhasan Char‘?

Ans – Bangladesh

Q5. What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Ans – NEOWISE


Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Amazon Quiz Answers for 3rd August 2020 – Win Rs.20000 Amazon Pay Balance

Link- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200803cl16dnvepck2

Q1. Helios, Ulysses and the SOHO are all missions to study which astronomical body?

Ans – Sun

Q2. Which famous temple is located in Prabhas Patan near Junagadh in Saurashtra?

Ans – Somnath Temple

Q3. The Chiang Mai Initiative is a multilateral currency swap arrangement among the the members of which organisation?

Ans – ASEAN

Q4. ‘If It Bleeds’ is a 2020 collection of four previously unpublished novellas by which American writer?

Ans – Stephen King

Q5. Which country’s top tier football league title did FC Porto claim after a win over Sporting Lisbon?

Ans – Portugal

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

 

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Amazon Quiz Today- Answers Of Galaxy Note 10 Quiz

Question 1. Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?

Answer is – IPL

Question 2. Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?

Answer is – Malala Day

Question 3. Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?

Answer is – Kailasavadaivoo Sivan

Question 4.Pasakha Industrial Estate is located in . India has recently opened new trade routes for it.

Answer is – Bhutan

Question 5. Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?

Answer is – Airtel

 

 

Amazon Quiz Answers for 1st August 2020 – Win Noise shots wireless headphones

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200801clmmoln11f91

Q1. Which country recently hosted the third G20 Finance Ministers and Central Bank Governors meeting?

Ans – Saudi Arabia

Q2. Which of these organizations is behind Covaxin- a proposed vaccine for COVlD- 19, which is currently undergoing trials?

Ans – Bharat Biotech

Q3. July 16th 2020 was the 75th anniversary of the Trinity Test. What was the result of the project that included this test?

Ans – First Atomic Bomb

Q4. Which author recently published a new book titled ‘A Song of India’ to mark 70 years of his literary journey?

Ans – Ruskin Bond

Q5. Which Academy Award winner will receive the ‘Tribute Actor Award‘ in the Toronto Film Festival 2020?

Ans – Kate Winslet

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 

 

Amazon Daily Quiz- 31st July | Free Sony 1000XM3 Headphones | 1 Winner

Link:- https://www.amazon.in/b/ref=sxts_snpl_1_0_1231256d-79d1-4f5a-817d-04629bfa7d06?node=14351766031&pd_rd_w=1PTDO&pf_rd_p=1231256d-79d1-4f5a-817d-04629bfa7d06&pf_rd_r=BSDM8G2GNJT19WEPN63A&pd_rd_r=209c9e1a-f806-4eec-a5bc-e6f62c0fd821&pd_rd_wg=ByQH1&qid=1596011773&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200731clr96ix0lyo8

Recently we have started posting Amazon Daily Quiz, where you can Get Free Mobiles, Gadgets, Amazon Pay Cash, and other amazing offers. Amazon India has announced Amazon Daily Quiz In Quiz we have to answer the given 5 questions and if you provide all correct answers to the questions then you will be eligible for this Quiz.

  • Amazon Today’s Quiz- Amazon Sony Headphones Quiz
  • Prize Of Today’s Quiz- Free Sony 1000XM3 Headphones
  • Quiz Period 31st July (8:00 AM to 12:00 PM)
  • Number Of Winners- 1
  • Winners List Will Declare On 31st July 2020

Q 1. Which team recently clinched their 34th La Liga title by beating Villarreal 2-1 ?

Ans1 :Real Madrid

Q 2. Which major social media site recently had it’s high profile members targeted in a Bitcoin scam hack?

Ans2 :Twitter

Q 3. Which driver recently achieved his 90th pole position in F1?

Ans3 :Lewis Hamilton

Q 4. According to a recent UN report, which country helped over 270 million people move out of poverty in the last 10 years, the highest?

Ans4 :India

Q 5. Which American singer- songwriter is set to headline the virtual EDM fest ’Tomorrowland Around the World‘?

Ans5 :Katy Perry

 

 

Amazon Quiz Answers for 30th July 2020 – Win Rs.50000 Amazon Pay Balance

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200730clw3si32nnsx

Q1. Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?

Ans – MythBusters

Q2. In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

Ans – Best Captain

Q3. 26th July is observed in India , as ______ Vijay Diwas, in commemoration of a famous Indian military triumph.

Ans – Kargil

Q4. In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

Ans – Nikola Tesla

Q5. 38 year old Roshni Nadar is the CEO & Chairperson of which Indian company?

Ans – HCL


Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 

 

Amazon Quiz Answers for 28th July 2020 – Win Samsonite Polycarbonate suitcase

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200728clrbw52itbl0

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Q1. A very rare ‘Golden Tabby‘ tiger has recently been spotted in which National Park?

Ans – Kaziranga National Park

Q2. An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?

Ans – Earth and Sun

Q3. The role of Kolkata based IAS off-icer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?

Ans – Shakuntala Devi

Q4. To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her lnstagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?

Ans – Cocktail

Q5. The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 year suspension from European Football tournaments?

Ans – Manchester Clty FC

Amazon Quiz Answers for 27th July 2020 – Win Rs.50000 Amazon Pay Balance

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200727cla6el45z340

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Q1. PM SVAnidhi is a centrally sponsored scheme to help whom?

Ans – Street Vendors

Q2. Sri Lanka recently reported to have eradicated Rubella and which other disease?

Ans – Measles

Q3. Which of these days has been observed on July 11 every year since 1989?

Ans – World Population Day

Q4. Who was the Man of the Match for a 9 wicket match haul in the first Test match between England and West Indies, recently held at Southampton?

Ans – Shannon Gabriel

Q5. The Jenner Institute at the Oxford University is a famous institute that specializes in research of what?

Ans -Vaccines

—————————————————————————————————-

Amazon Quiz Answers for 26th July 2020 – Win Samsung Galaxy Z Flip

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200726clzpkmpayvji

Q1. Which striker has become the first player in the history of La Liga to record 20 goals and 20 assists in a single season?

Ans – Lionel Messi

Q2. A biography written by Tenzin Geyche Tethong would be released in October. With nearly 400 photographs and documents, it is about whom?

Ans – The 14th Dalai Lama

Q3. In the TV series, Friends what is the name of the cafe, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe and Joey frequently visit?

Ans – Central Perk

Q4. Which company recently announced a $10 billion ‘India Digitization Fund‘ to accelerate growth of a digital India?

Ans – Google

Q5. Madeline Swegle recently became the first Black female to perform what role in the US Navy in its 110-year history?

Ans – Fighter Pilot


Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 

 

 

 

 

 

 

 


Amazon Quiz Answers for 25th July 2020 – Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200725clqqny1nzbmk

Details of contest

 

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

 

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

 

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

 

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 

Q1. Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?

Ans – Soorma Bhopali

Q2. Dubbed as the pandemic Test, the first international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?

Ans – West Indies

Q3. What is the name of the re- branded Google Plus for enterprise customers?

Ans – Google Currents

Q4. Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?

Ans – Boeing

Q5. Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?

Ans – UAE

 

 

Amazon Quiz Answers for 24th July 2020 – Win GoPro Hero 8

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200724cl133ilme9r9

Q1. Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver‘?

Ans – Urjit Patel

Q2. Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?

Ans -Royal Society of London

Q3. Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?

Ans – Louis Pasteur

Q4. ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?

Ans – lnstagram

Q5. ISRO is set to launch Amazonia- 1, an earth observation satellite developed by which country?

Ans – Brazil

 

 

Details of contest

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section, play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

___________________________________________________________

Amazon Quiz Answers for 23rd July 2020 – Win Rs.15000 Amazon Pay Balance – 3 Winners

Link:- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200723cl22gccqzikc

Q1. Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?

Ans – JIOMEET

Q2. Ofek-16 is a military surveillance satellite launched by which country?

Ans -Israel

Q3. The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?

Ans – e-Waste

Q4. Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of
Ladakh?

Ans – lndian Oil

Q5. Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to repatriate Indian citizens from overseas?

Ans – Samudra Setu

Details of contest

1)Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

 


Amazon Quiz Answers for 22nd July 2020 – Win Samsung Galaxy Note 10

Q1. In which Indian state is ’Rewa Solar Power Plant‘, one of the largest single-site solar power plants in India, located?

Ans- Madhya Pradesh

Q2. CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?

Ans-Facebook

Q3. Dharma Chakra Day, celebrated by Buddhists all over the world, commemorates which of the following?

Ans- Buddha’s first sermon

Q4. Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?

Ans- Kanyc West

Q5. Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?

Ans- Amlt Panghal

 

Details of contest

 

1) Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section, play daily quiz

 

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

 

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest.

Link :- https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031&tag=desidime01-21&ascsubtag=20200722clatsxj7xdys

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:- amazonamazon fun zone quiz answers today spinamazon gift card generatoramazon payamazon pay balance free codesamazon pay balance to bankamazon pay balance to paytmamazon pay balance transfer to another accountamazon quizAmazon Quiz Answers for 15th June 2020Amazon Quiz Answers for 15th June 2020 – Win Apple iPhone XRamazon quiz answers todayamazon quiz answers today 10000amazon quiz answers today 2020amazon quiz answers today pick a hobbyamazon quiz answers today spinamazon quiz answers today win 20000amazon quiz todayamazon quiz today answeramazon quiz today s20amazon quiz today special editionamazon wheel of fortune real or fakeamazon wheel of fortune todayamazon wheel of fortune winnerearn amazon pay balance freefree amazon pay balancehow to get amazon pay balance free in telugutodays amazon quiz answerstodays amazon quiz answers for lg monitortodays amazon quiz answers oppo headphonestodays amazon quiz answers Samsung galaxy m31todays amazon quiz answers spin and winWin Apple iPhone XR, Win Dyson Air Purifier, Dyson Air Purifier

 

 

Amazon,Amazon Quiz,Amazon Quiz Answer,Amazon Quiz,amazon quiz answers,today quiz answers,amazon today quiz time,amazon, Amazon Quiz Answer Today,Amazon Quiz Answers,Amazon Today Quiz,Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers today, Amazon Quiz Answers today live, Amazon Quiz Answers live, Amazon Quiz Answers Live today, Amazon Quiz Answers live today 30 August, Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers live streaming today, Amazon Quiz Answers live streaming today Amazon Quiz Answers live today 30 August, Amazon Quiz Answer today, Amazon Quiz Ans today, Today Amazon Quiz Answers, Today Amazon Quiz Answer, Today Amazon Quiz Answers 30 August, Amazon Quiz Winner, Amazon Quiz Winner Proof, Amazon Quiz live, Amazon Quiz 30 August, Amazon Quiz Answers 30 August live, Todays Amazon Quiz answers, Amazon Quiz 30 August 2020, Amazon Quiz contest today, Amazon Quiz contest today answer,Amazon Quiz time today answer, amazon Great Indian Sale answers today, today’s Amazon Quiz answers, Amazon Quiz answers win

 

pulkit khandelwal: